Home AKTUALITET Ambasadorja Kim Yuri takon Ministrin Ahmetaj

Ambasadorja Kim Yuri takon Ministrin Ahmetaj

Ne vazhden e takimeve per reformen ne drejtesi dhe zbatueshmerine e ligjit kunder kriminalizimit, ambasadorja Kim Yuri ka takuar Ministrin e Rindertimit, Arben Ahmetaj.

Statusi ne fb, e Ambasades Amerikane.

🇦🇱️  │  Ambasadorja Kim u takua me Ministrin për Rindërtimin Arben Ahmetaj më 13 shkurt. Ata diskutuan rëndësinë e përdorimit me efikasitet të burimeve në ndihmë të atyre që u prekën nga tërmeti tragiik i nëntorit. Ambasadorja nënvizoi përgjegjësinë e qeverisë për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie për fondet e përdorura për rindërtim. #SHBAQendronKrahShqiperise

 

🇺🇸️  │  Ambassador Kim met with Minister for Reconstruction Arben Ahmetaj on February 13.  The two discussed the importance of effectively using resources to assist those in need following the tragic earthquake in November. The Ambassador stressed the government’s responsibility to ensure transparency and accountability of funds used for reconstruction. #AmbKim #USAStandsWithAlbania