Home AKTUALITET Lulin e gjen e “zeza” – rrjeti çahet duke e tallur me...

Lulin e gjen e “zeza” – rrjeti çahet duke e tallur me aplikacionin më të fundit të fotove

Teksa thonë se ka ik me pushime për kreun e opozitës jo parlamentare nuk kanë të sosur “telashet”.

Rrjeti i facebookut e “gjëmon” duke e tallur dhe duke irozniaur në të gjitha mundësitë dhe rastet. Nuk guxon një risi teknologjike e medias, që të mos e përfshijë pasi ai ngjall ilaritet për dëshirën e madhe që ka, për gjumit dhe pushimet raportojnë disa media digjitale. Luli njihet më shumë si personazh komik nëpër media digjitale sesa si kryetari i Opozitës jo parlamentare.

Sot ai ka rënë pre e aplikacionit më të fundit të fotove të cilat e kanë vënë në qendër të gallatës. Ndërkohë disa media lajmërojnë se ai sërisht për herë të 3 për këtë vit që sapo ka hyrë ka shkuar me pushime. Sipas mediave ai nuk do tia dijë se opozita ka shumë punë për të ardhur në pushtet./Apel.al