Home AKTUALITET QYTETARI i përvishet Bashkisë – “po na vjedh me taksa që i...

QYTETARI i përvishet Bashkisë – “po na vjedh me taksa që i paguajmë nga dy herë”

Qytetarët reagojne per taksat e bashkise. Ne nje nga mediat dixhitale eshte derguar nje fature e UKT, Ndermarrjes se ujesjelles kanalizimeve e cila i ka faturuar klientit denoncues mbi 2 mije leke te rinj per te paguar ndersa vetem 8 00  leke te rinj eshte konsumuar, dhe pjesa tjeter taksa te ndryshme te pa justifikuara.

postimi i plote i konsumatorit:

“Pershendetje JOQ, doja te ngrija nje shqetesim. Jetoj ne Tirane dhe cdo mua paguaj ne faturen e Ukt mbi 2000 lek te reja. Dhe shoh qe une ne fakt konsumoj vetem 858 mije lek te rinj uje dhe gjithcka tjt eshte taksa. Paguaj takse pastrimi te fatura nderkohe une paguaj dhe taksat per pastrimin e pallatit cdo muaj. Paguaj takse mbi ndertesen nderkohe qe shtepine e kam blere me leket e mia. Paguaj takse per infrastrukturen arsimore nderkohe qe paguaj taksat vjetore ne universitet. Paguaj gjithe keto taksa e nuk kam as sherbimin sic duhet, sepse une pavarsisht se paguaj ukt blej dhe uje cdo dite ne market. Flm”.